Unfortunately due to other commitments, we are no longer able to provide support for these themes.

All our themes are now free and can be downloaded by anyone to use/modify however they wish.

We want to thank all our users for their support over the years. All the best in 2020 and beyond.

Formatting the Blog page - Page Attribute Template is missing

heathheath Lifetime Member
edited December 2019 in Patron
Hi there,

I just moved a website over to Patron theme on Genesis, I'm having trouble getting the Blog page to display the blogroll.

From the edit page I'm noticing there is no "Blog" page template. Is there a way to add this manually? I think getting that will fix my issues.

https://www.goldenlegacywellness.com/wp-content/uploads/2019/12/Screen-Shot-2019-12-16-at-5.57.42-PM.png

Update: tried this plugin, no luck https://github.com/connorlacombe/WP-Clear-File-Cache
Post edited by heath on
Heath Rost
Personable Media
heath@personablemedia.com

Comments

  • Options
    heathheath Lifetime Member
    edited December 2019
    Addition to this post..... I'm also having issues with embeding a video to replace the homepage slider. I did not perform Themedy Replicate because I've lost my widgets in the past. Would you suggest I go ahead and perform this task to fix the slider video embed, blogroll and potentially other yet to be discovered issues?

    Screenshot Update:
    https://www.goldenlegacywellness.com/wp-content/uploads/2019/12/before1.png
    https://www.goldenlegacywellness.com/wp-content/uploads/2019/12/after2.png

    I'm also weary, how will themedy replicate effect the existing Woocommerce settings if at all?
    Post edited by heath on
    Heath Rost
    Personable Media
    heath@personablemedia.com
  • Options
    Mark_HodderMark_Hodder Administrator, Lifetime Member
    edited December 2019
    Themedy Replicate is never necessary for installation, it's only if you are trying to make the site look like the demo site (which is why you would lose widgets because they are not part of our demo site)

    I took a look but I'm not sure why you're missing the Blog template. I did just check on a fresh demo site and I'm not seeing this issue with Patron there.

    I'd recommend creating a staging site (or at least somewhere you can perform these steps without the worry of losing anything).

    1. Disable all plugins and check again.
    2. Still not working, reinstall a fresh download of Patron and keep all plugins unactivated. Make sure you have no edits done anywhere to the Patron files.
    3. Check again to see if you see the "Blog" template.

    I noticed your site is on PHP 7.0, our demo site is on PHP 7.1 you could ask your web host to put you on PHP 7.1, 7.2 or 7.3 on the off chance that does anything.
    Post edited by Mark_Hodder on
    Need Additional Help?
    - Check out the Resource Center for helpful tutorials and hints.


    image
  • Options
    Mark_HodderMark_Hodder Administrator, Lifetime Member
    Actually scratch that, I was just able to replicate this on another test site. I think it may have something to do with the newer version of Genesis maybe. I will let you know what I find out.
    Need Additional Help?
    - Check out the Resource Center for helpful tutorials and hints.


    image
  • Options
    Mark_HodderMark_Hodder Administrator, Lifetime Member
    Ok, I just added Patron 1.2.0 to the Patron download thread, you can see if that helps.

    However, as far as the video slider goes, Patron does not support that out of the box so that would be a customization task to make that work.
    Need Additional Help?
    - Check out the Resource Center for helpful tutorials and hints.


    image
  • Options
    heathheath Lifetime Member
    "However, as far as the video slider goes, Patron does not support that out of the box so that would be a customization task to make that work."

    I have no idea what this means?
    Heath Rost
    Personable Media
    heath@personablemedia.com
  • Options
    heathheath Lifetime Member
    "Actually scratch that, I was just able to replicate this on another test site. I think it may have something to do with the newer version of Genesis maybe. I will let you know what I find out."

    I installed the newest version you uploaded. The "Blog" shows up under template now, however, updating that did nothing to the page. https://www.goldenlegacywellness.com/blog/
    Heath Rost
    Personable Media
    heath@personablemedia.com
This discussion has been closed.